Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

PÁLYÁZATOK, ÖSZTÖNDÍJAK

Pályázati felhívás

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra pályázhatnak hallgatóink

Az oktatásért felelős miniszter a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Korm. rendelet alapján nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat adományoz a felsőoktatási intézmények kiemelkedő tanulmányi eredményű, kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó hallgatói részére.

Intézményünknek a rögzített statisztikai közlés szerint 3 fő pályázó felterjesztésére van lehetősége. Az ösztöndíj egy teljes tanévre, azaz 10 hónapra szól. Az ösztöndíjra a Színház- és Filmművészeti Egyetem államilag támogatott, állami (rész)ösztöndíjas, illetve költségtérítéses (önköltséges), teljes idejű (nappali) alapképzésben, mesterképzésben vagy osztatlan képzésben részt vevő hallgatói pályázhatnak, akik jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek és legalább 55 kreditet megszereztek, illetve a pályázás időszakában (a tanév második félévében) hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj benyújtásával kapcsolatos fontosabb határidők:

  1. a kérvény leadásának határideje: 2023.06.16. 14 óra
  2. A hiánypótlási határidő: 2023.06.23. 14 óra

A pályázatot a megadott határidőig Gál Enikő oktatásszervező részére kell megküldeni elektronikus úton.

E-mail: gal.eniko@szfe.hu

Telefon: 06 1/551-5743

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj-jelentkezési lap

NFÖ_kiírás_SZFE_2023

HÖK – ÖSZTÖNDÍJAK

https://archiv.szfe.hu/hok/

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNÁLLÓ SZÍNPADI VAGY FILMES ALKOTÁSOK MEGVALÓSÍTÁSÁRA

A Színház- és Filmművészeti Egyetem pályázatot hirdet a nem vizsgaprodukciók keretében létrejövő önálló színpadi vagy filmes produkciók megvalósítására.

A pályázat célja az egyetemi polgárság alkotóművészi kibontakozásának támogatása, a képzés keretein túlmutató – nem vizsgaelőadásként készülő – új művészeti produkciók, együttműködések létrejöttének finanszírozása.
A pályázat kizárólag a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóira terjed ki.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon dr. László-Gulyás Dóre kabinetvezető-helyetteshez az alábbi elérhetőségen: laszlo-gulyas.dora@szfe.hu 

Pályázati felhívás