Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

EDZŐTEREM

SZFE EDZŐTEREM

Cím:
1088 Budapest, Vas utca 2/d

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig (munkanapokon): 9:00-20:30 óra között.

Belépési nyilatkozat

Az edzőterem használatához belépési nyilatkozat kitöltése szükséges, melyet a lenti linkről tud letölteni. Kérjük a kitöltött nyilatkozatot küldje el a kozma.zsolt@szfe.hu e-mail címre. Ezután elkészül a tagsági kártyája, melynek átvételével kapcsolatban értesítést fog kapni. A kártya csak személyesen vehető át.

Belépési nyilatkozat 2022.09.12

Az Edzőterem használati rendje:

Használati rend 2022.09.12

Október 12-én, szerdán hivatalosan is megnyitotta kapuit az SZFE újonnan átadott edzőterme.

Dr. Szarka Gábor kancellár átadta a Színház- és Filmművészeti Egyetem vadonatúj edzőtermét. A megnyitó alkalmából szervezett átadón beszédében kiemelte, hogy a modellváltás után az Egyetem anyagi és működési háttere stabil, melynek következtében folyamatos fejlesztési munka zajlik. Egy ilyen fontos eredmény az edzőterem, mely valamennyi egyetemi polgárnak lehetőséget teremt a szellemi, mentális és fizikai egészsége megőrzésére.

A Vas utca 2/D épületben a hallgatók és a munkavállalók rendelkezésére áll a professzionális edzőtermi gépekkel felszerelt konditerem. Az Egyetem vezetése kiemelt feladatának tekinti a rendszeres sportolási lehetőségek megteremtését az intézményben. A kancellár hozzátette, hogy a hallgatói igények megismeréséhez egy a sportolási szokásokat felmérő kérdőív kitöltési kampánya zajlik, melynek eredménye alapján indulhat be az egyetemi sportélet szervezése az intézményben.


Juhász Péter a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára üdvözölte az Egyetem vezetésének sport iránti elkötelezettségét és a sportolási infrastruktúra fejlesztése ügyében tett erőfeszítéseit. Kiemelte, hogy az SZFE első alkalommal indított csapatot a Dunai Regattán, melyen a hallgatói csapat remek eredménnyel szerepelt. A főtitkár beszédében kiemelte a mindennapi testmozgás fontosságát, fizikai és mentális egészségünk karbantartását, melynek egyik legjobb eszköze a rendszeres sport. Juhász Péter biztosította a Színház- és Filmművészeti Egyetem közösségét, hogy a MEFS továbbra is minden segítséget megad az intézménynek.


Az edzőterem beruházási munkálatait Szabó Zoltán campus igazgató vezette, aki kifejezte abbéli reményeit, hogy az elkészült edzőterem csak a kezdet. A campus igazgató elmondta, hogy a várható későbbi fejlesztések során az egyetemi sportélet egyre színesebb lehetőségekkel várja majd a sportolni vágyó hallgatókat. Szabó Zoltán kiemelte, a géppark beszerzésénél fontos szempont volt a biztonság, a garancia és az, hogy valamennyi izomcsoport megmozgatására alkalmas eszközök álljanak a sportolni vágyók rendelkezésére.