Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

KÖNYVTÁR
MTMT

Tisztelt Oktatók, Kutatók, Doktoranduszok!

Az alábbiakban az MTMT (Magyar Tudományos Művek Tára) használatához szeretnénk segítséget nyújtani, speciálisan a Színház- és Filmművészeti Egyetem felhasználóinak igényeit figyelembe véve.

Összefoglalóan: az MTMT-re a Színház- és Filmművészeti Egyetem által arra kötelezett kutatók, doktori iskolás hallgatók, doktorjelöltek regisztráció után saját szakmai munkásságuk, publikációik, bemutatott művészeti alkotásaik hiteles azonosító adatait töltik fel, alapvetően önállóan, de szükség esetén az SZFE MTMT-adminisztrátorának segítségével.

Egy-egy feltöltés során úgynevezett KÖZLEMÉNYEK jönnek létre, amelyek szabványos formátumban, hitelt érdemlően igazolják a szerző tudományos, művészeti munkásságát, és bárki számára elérhetőek. Mivel az SZFE-n DLA- és PhD-képzés is folyik, így sokféle közleménytípus fordulhat elő. Ezek közül az alábbiakban 3 közleménytípus kerül bemutatásra, de a példatár a későbbiekben – a felmerülő igények alapján – további példákkal bővülhet. A 3 típus 3 különböző szakterületen egy-egy tipikusnak mondható, az SZFE-n gyakrabban előforduló esetet mutat be, fiktív, nem létező adatok segítségével.
MEGJEGYZÉS: AZ MTMT-RE KIZÁRÓLAG VALÓS ADATOKAT SZABAD FELTÖLTENI!

ISMERTETŐK FIKTÍV PÉLDÁKKAL:

REGISZTRÁCIÓ AZ MTMT-RE

ÚJ KÖZLEMÉNY FELTÖLTÉSE – FOLYÓIRATCIKK PUBLIKÁCIÓJA

ÚJ KÖZLEMÉNY FELTÖLTÉSE – ALKOTÁS / FILMALKOTÁS RENDEZÉSE

ÚJ KÖZLEMÉNY FELTÖLTÉSE – ALKOTÁS / SZÍNHÁZI ELŐADÁS RENDEZÉSE

További segédletek az MTMT felületén:
MTMT HELPDESK
MTMT GYIK (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)
MTMT Fórum (elérhető a személyes adatlapon a felső sávban)

Segítségkérés az SZFE MTMT-adminisztrátoraitól, telefonos vagy személyes* konzultációra időpont-egyeztetés:
Takács Gabriella (takacs.gabriella@szfe.hu)
Tomkiss Tamás (kis.tamas@szfe.hu)
Lőrinczi Zsófia (lorinczi.zsofia@szfe.hu)

———-
* A Covid-19 pandémia miatt elrendelt országos veszélyhelyzet fennállása alatt csak online vagy telefonos konzultációra van mód.