Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

PROJEKT

nkfi (002)

Megkezdődött az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt megvalósítása

A Színház- és Filmművészeti Egyetem eredményesen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kiírt „Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma Pályázaton”.

A pályázat célja: az egyetemi tudásmenedzsment komplex rendszerének kialakítása, ezen belül a szellemi tulajdon kezelés tudatosítása, piacra orientáltság növelése és kapcsolatrendszer építés.

Proof of Concept Pályázat

A Színház- és Filmművészeti Egyetem vissza nem térítendő pénzügyi támogatást hirdet az egyetemi innovációs tevékenység támogatására, a kutatási eredmények üzleti hasznosításának előmozdítására.

Van egy jó ötleted, amit piaci hasznosításra is alkalmasnak gondolsz? Innovatív terméket, vagy szolgáltatást szeretnél létrehozni, ami akár egy startup vállalkozás alapítás előkészítését szolgálná? Oszd meg velünk és nyerj forrást a megvalósításához!

Olyan innovatív projektötleteket várunk, ahol szakmai és pénzügyi támogatásra van szükség a kézzelfogható termék kifejlesztéséhez, szolgáltatás kialakításához, vagy egyéb adottságok fejlesztéséhez.

A Proof of Concept (PoC) pályázat legfőbb célja, hogy az Egyetem az innovációs ötleteket és a kutatási terveket közelebb segítse a piaci hasznosításhoz, az ötletek mihamarabb fejlesztésekké váljanak. A kutatási eredmények üzleti hasznosíthatóságának előmozdítására az Egyetem önálló pénzügyi alapot hozott létre, amelynek forrását „Az SZFE Innovációs Ökoszisztémájának fejlesztése az ipari elvárásokkal összhangban” című 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00024 számú projekt biztosítja.

A rendelkezésre álló keret 15 millió forint. Pályázati projektenként legalább 1 millió, legfeljebb 5 millió forint adható.

Letölthető dokumentumok

Általános tájékoztató, elérhetőségek

Bagány Márton

Tel.: +36 30 491 9364

E-mail: bagany.marton@szfe.hu

Fok Róbert

Tel.: +36 30 224 6591

E-mail: fok.robert@szfe.hu