Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

RRF-2.1.2-21

RRF-2.1.2-21 „Gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális- és készségfejlesztése”

A kedvezményezett neve: Színház- és Filmművészeti Egyetem

A projekt címe: Digitális és gyakorlati oktatási infrastruktúra fejlesztése a Színház- és Filmművészeti Egyetemen

A szerződött támogatás pontos összege: 1 215 000 000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.03.14.

A projekt azonosítószáma: RRF-2.1.2-21-2022-00024

A Színház- és Filmművészeti Egyetem támogatási kérelmet nyújtott be a Magyarország Helyreállítási és Ellenállási Terv keretében meghirdetett RRF-2.1.2-21 „Gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális- és készségfejlesztése” című pályázati felhívásra. A kérelem elbírálását követően az RRF-2.1.2-21-2022-00024 azonosító számú, „Digitális és gyakorlati oktatási infrastruktúra fejlesztése a Színház- és Filmművészeti Egyetemen” című projekt 1,215 Mrd forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, melynek finanszírozására a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz, valamint a hazai költségvetés biztosít forrásokat.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem megvalósítandó projektjének célja a digitális és gyakorlati oktatást közvetlen módon és innovatívan segítő oktatási infrastruktúra fejlesztése, a szükséges digitális eszközök beszerzése és telepítése, hálózatok bővítése, továbbá új, gyakorlatorientált képzések fejlesztése és a hallgatók készségfejlesztése. A fejlesztések eredményeként cél olyan képzési feltételek és programok kialakítása, amelyek minden tekintetben minőségi előrelépést eredményeznek, valamint a legmagasabb színvonalú képzés biztosítására adnak lehetőséget.

A projekt keretében létrejövő, gyakorlati oktatást támogató infrastruktúra a filmiparban elérhető legjobb technológiák alkalmazásával és oktatásban történő hasznosításával, illetve a gyakorlatorientált képzés piaci igényekhez történő igazításával teljes mértékben az Egyetem fejlesztési törekvéseinek elérését szolgálja. A technológiai fejlesztéshez kapcsolódóan a projekt része egyetemi kurzusok kidolgozása és a hallgatók, dolgozók készségeinek és kompetenciáinak fejlesztése is.

A projekt kezdete 2022. szeptember 15., várható fizikai befejezése 2024. március 14., a végrehajtásról bővebb információk a www.szfe.hu oldalon érhetők el.

További információ kérhető:
Horváth Sándor
projektmenedzser
Színház- és Filmművészeti Egyetem
rrf@szfe.hu