Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Németh Antal 120 – koszorúzási ünnepség a Farkasréti temetőben

Születésének 120. évfordulója alkalmából, a Nemzeti Színház kezdeményezésére, koszorúzási ünnepséget tartunk a Farkasréti temetőben 2023. május 19-én 10 órakor. A ...


Születésének 120. évfordulója alkalmából, a Nemzeti Színház kezdeményezésére, koszorúzási ünnepséget tartunk a Farkasréti temetőben 2023. május 19-én 10 órakor. A koszorút többek között Vidnyánszky Attila és Hegedűs D. Géza helyezik el.

Németh Antal magyar rendező, egyetemi tanár, színházigazgató, színháztörténeti író 120 évvel ezelőtt született. Születésének 140. évfordulója alkalmából a Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem koszorúzási ünnepséget tart.

A koszorúzáson többek között beszédet mond Dr. Antal Zsolt a Színház- és Filmművészeti Egyetem Németh Antal Drámaelméleti Intézet intézetvezetője, valamint Hegedűs D. Géza Kossuth-díjas színművész a MASZK Országos Színészegyesület elnöke.

A koszorút Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház igazgatója és Dr. Antal Zsolt a Németh Antal Drámaelméleti Intézet intézetvezetője, valamint Vajda Márta és Hegedűs D. Géza a Magyar Színházi Társaság és a MASZK Országos Színészegyesület képviseletében helyezik fel.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Színház- és Filmművészeti Egyetem és a Nemzeti Színház igazgatósága!