Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

RomantikART pályázat

A tavalyi évhez hasonlóan Gyömrő Város idén is megrendezi a Romantika Ünnep Gyömrőn rendezvényt, melynek szervezésében a GyömrőSzínház is részt vesz. Idén színházunk két versenyt is meghirdet, melyre szeretettel várjuk a jelentkezéseket.


Egyik pályázatunkat RomantikART címmel amatőr képző- és alkotóművészek számára írtuk ki, amelyre szabadon választható technikával elkészített műveket várunk a romantika témájában. Az értékelés megkönnyítése érdekében kérjük, minden művet címmel szíveskedjenek ellátni! A pályaműveket 2014. május 16-ig kérjük eljuttatni a Hankó István Művészeti Központba (2230 Gyömrő, Szabadság tér 1/c.) Az alkotásokból szakmai előzsűrizés után kiállítást rendezünk. Az eredményhirdetést és a kiállításmegnyitót 2014. május 23-án 17 órakor a Hankó István Művészeti Központban tartjuk. A helyezettek belépőt nyernek a GyömrőSzínház következő évadának előadásaira. A kiállítás megtekinthető május 30-ig 8 és 20 óra között.

Másik versenyünk Shakespeare Rómeó és Júlia erkélyjelenetének előadása, amelyre profi, amatőr és műkedvelő színjátszók egyaránt pályázhatnak. A feladat a híres erkélyjelenet rövidített változatának bemutatása. A szöveg a GyömrőSzínház Facebook oldalán, a www.facebook.com/gyomroszinhaz oldalon érhető el. A versenyt 2014. május 24-én 20 órakor tartjuk a Villa Gyömrő erkélyénél. Jelentkezni lehet május 16-ig a gyomroszinhaz@gmail.com e-mail címen és a 06-70-932-5758-as telefonszámon. Az előadókat szakmai zsűri értékeli. A verseny fődíja egy értékes kétszemélyes utazás.

További információ a www.facebook.com/gyomroszinhaz oldalon, a www.gyomroszinhaz.hu honlapon, illetve a  06-70-932-5758-as telefonszámon.