Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Öt bemutató januárban az Ódry Színpadon

Nagy siker volt az Ódry Színpad idei első bemutatója, az Ahogy tetszik, melyet ifj. Vidnyánszky Attila rendezett – ezen kívül még négy premierre számíthat a közönség januárban.

Óriási érdeklődés kísérte az Ódry Színpad idei első bemutatóját, ifj. Vidnyánszky Attila Shakespeare-rendezését. Az Ahogy tetszik januárban és februárban is műsoron lesz még több alkalommal, de négy másik premierrel is készülünk a következő hetekben.

Január 16-án látható először Goethe Tasso című műve Tarnóczi Jakab rendezésében a Várkonyi Teremben.

Január 21-től játsszuk az Ódry Színpadon a Félelem és fogcsikor című előadást, mely Brecht Rettegés és ínség a Harmadik Birodalomban című művéből készül. A vizsgaelőadás rendezője Tárnoki Márk.

Január 27-én mutatjuk be az Édent, mely a negyedéves színművész osztály előadása. John Steinbeck regényének színpadi változata az Édentől keletre első felét, a Trask testvérpár, Adam és Charles történetét dolgozza fel. A rendező Kelemen József.

Január 28-án lesz Szilágyi Eszter Anna műve, A Nyíregyháza utca premierje, Novák Eszter rendezésében. A hollandiai magyar roma prostituáltak sorsát feldolgozó dráma erejét  költői nyelvezete és a feldolgozott brutális téma közötti éles ellentét adja.

(Szkárossy Zsuzsa fotói az Ahogy tetszik főpróbáján készültek)