Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Kuthy Ágnes két rendezése három díjat is nyert a X. Jubileumi ASSITEJ Biennálén

A legjobb gyermekszínházi előadásnak és a legjobb mesejátéknak járó díjat is Kuthy Ágnesnek, a Szinház- és Filmművészeti Egyetem oktatójának rendezése nyerte. Az ASSITEJ International, a Gyermek- és Ifjúsági Színházak Nemzetközi Szövetsége Magyar Központ kétévente rendezi meg a Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálét. Emma csöndje, Fotó: Zoikum A március 28. és április 3. között […]

A legjobb gyermekszínházi előadásnak és a legjobb mesejátéknak járó díjat is Kuthy Ágnesnek, a Szinház- és Filmművészeti Egyetem oktatójának rendezése nyerte.

Az ASSITEJ International, a Gyermek- és Ifjúsági Színházak Nemzetközi Szövetsége Magyar Központ kétévente rendezi meg a Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálét.

Emma csöndje, Fotó: Zoikum

A március 28. és április 3. között rendezett X. Jubileumi ASSITEJ Fesztiválon gyermekszínházi kategóriában a legjobb előadásnak járó ASSITEJ Magyar Központ Üveghegy-díját és a Hallgatói Zsűri Különdíját a Kolibri Színház előadása, a Kuthy Ágnes által rendezett Emma csöndje nyerte.

A libapásztorlány, Fotó: Vojtina Bábszínház

A legjobb mesejátéknak járó különdíjat a Vojtina Bábszínház A libapásztorlány című előadása kapta, amelyet szintén Kuthy Ágnes rendezett és a szereplők között ott találjuk Baditz Dávidot és Mercs Máté Pétert, egyetemünk másodéves drámainstruktor szakos hallgatóit.

Vuk, Fotó: Rózsa Tamás

Az ugyancsak drámainstruktor szakos Szúkenyik Tamás pedig annak a Vaskakas Bábszínháznak a tagja, amelynek a zsűri a Vuk című előadásáért a legjobban mozgó társulatnak szóló különdíjat adta.