Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Négy hallgató távozott csupán

Mindössze négy hallgató, az összlétszám kevesebb mint 1 százaléka hagyta el a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetemet (SZFE) az első ...


Mindössze négy hallgató, az összlétszám kevesebb mint 1 százaléka hagyta el a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetemet (SZFE) az első szemeszter lezárultával.

Mindössze négy hallgató, az összlétszám kevesebb mint 1 százaléka hagyta el a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetemet (SZFE) az első szemeszter lezárultával. A közlés szerint három hallgató töröltette magát a névsorból, egyvalaki pedig átjelentkezett a Magyar Képzőművészeti Egyetem önköltséges mesterképzésére. A 2020/2021-es tanév első szemeszterét összegző adatok szerint az SZFE-nek 447 hallgatója volt.

A második szemeszterre közülük 336-an szerepelnek aktív státuszúként az intézmény nyilvántartása szerint. Az összegzésből kiderül, hogy 86 hallgató státusza passzív a második szemeszterre. Ők olyan hallgatok, akik nem tanulnak ebben a félévben, számuk mértéke átlagos. Továbbá vannak olyan szakok, amelyeken végeztek hallgatók az elmúlt két hétben mivel lezárult a képzésük, a maradék létszám az övék.  Az SZFE vezetése korábban arról adott tájékoztatást, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben az egyetemen senki nem veszítette el az előző félévi eredményét. Az egyetem vezetése december 12-én az SZFE honlapján közzétett tájékoztatója szerint módosította a tanév rendjét és már akkor is közölték, hogy nem érvénytelen a félév az intézményben. A vezetés akkori közlése szerint február 1-től 19-ig pótolható az első félévben felvett órák november 27. és december 12. közé eső része, valamint az elmaradt vizsgákat is le lehet tenni.