Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Farkas Marcell vizsgafilmje bemutatkozik Karlovy Varyba

Szeurum című vizsgafilmjével meghívták Farkas Marcellt a tíz ígéretes, fiatal filmrendezőt bemutató Future Frames programba, amit az 55. Karlovy Vary Filmfesztivál idején tartanak meg. Az 55. Karlovy Vary International Film Festival, 10 ígéretes, ifjúrendezőt bemutató FutureFrames válogatásában debütál a Szeurum, mely a 25 éves Farkas Marcell elsőéves vizsgafilmje volt a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A […]

Szeurum című vizsgafilmjével meghívták Farkas Marcellt a tíz ígéretes, fiatal filmrendezőt bemutató Future Frames programba, amit az 55. Karlovy Vary Filmfesztivál idején tartanak meg.

Az 55. Karlovy Vary International Film Festival, 10 ígéretes, ifjúrendezőt bemutató FutureFrames válogatásában debütál a Szeurum, mely a 25 éves Farkas Marcell elsőéves vizsgafilmje volt a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A forgatókönyvet a rendező szakos hallgató Kajlik Eszter írta, az operatőr Csillag Marcell Benjamin , a vágó Papp Zsuzsanna, a hangmester Kovács Janka, a gyártásvezető Balogh Zsombor volt. Szívből gratulálunk az Alkotóknak!