Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Az SZFE előadása nyerte a 13. Szín-Tár Fesztivál fődíját

Márciusban tizenharmadik alkalommal rendezték meg Kecskeméten a Színművészeti Egyetemek Találkozóját, a SZÍN-TÁR Fesztivált,  ahol a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói idén is sikeresen szerepeltek. A rendezvényen  kiosztották a legjobb előadásért járó díjat. A korábbi évektől eltérően, idén több kategóriában is méltatott a zsűri egy-egy bemutatót. A fesztivál abszolút győztese Jákfalvi Magdolna és Tárnoki Márk negyedéves […]

Márciusban tizenharmadik alkalommal rendezték meg Kecskeméten a Színművészeti Egyetemek Találkozóját, a SZÍN-TÁR Fesztivált,  ahol a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói idén is sikeresen szerepeltek.

A rendezvényen  kiosztották a legjobb előadásért járó díjat. A korábbi évektől eltérően, idén több kategóriában is méltatott a zsűri egy-egy bemutatót.

A fesztivál abszolút győztese Jákfalvi Magdolna és Tárnoki Márk negyedéves színészosztályának A nagy Ibsen-vizsga, avagy sehol sem jobb a szobalevegő című előadása lett, Tarnóczi Jakab rendezésében.

Fotó: Kuttner Ádám

Ellinger Edina osztályának ötödéves bábszínész szakos hallgatói a legjobb posztdramatikus előadásnak járó különdíját hozhatták el, a Pass Andrea által rendezett Itt egy lány elásta magát (és így nézzétek!) című produkcióval.

Fotó: Lázár Todoroff

Mindkét előadás megtekinthető lesz áprilisban Budapesten.

A nagy Ibsen-vizsga, avagy sehol sem jobb a szobalevegő
Időpont: 2022. április 13., 19:00
Trafó Kortárs Művészetek Háza
1094 Budapest, Liliom utca 41.
https://trafo.hu/programok/szinhaz_szfe_a_nagy_ibsen_vizsga_4

Itt egy lány elásta magát (és így nézzétek!)
Időpont: 2022. április 4., 20:00
Uránia Nemzeti Filmszínház – Alagsor
1088 Budapest, Rákóczi út 21.
https://www.facebook.com/events/276551571325291?ref=newsfeed

Gratulálunk a hallgatóinknak és osztályvezető tanáraiknak az eredményes szerepléshez!