Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Az Ódry Színpad előadásai

Kedves Nézőink! A 2020. március 11-én meghozott kormányrendelet alapján egyetlen előadásunkat sem tartjuk meg ÁPRILIS hónapban sem, a nézők és a fellépő művészek, hallgatóink egészségének védelme érdekében. A rendkívüli helyzetre való tekintettel jegypénztárunk is ZÁRVA tart, a jegyek SZEMÉLYES visszaváltása szünetel. A márciusi és április előadásokra az online megváltott jegyek árát a jegy.hu automatikusan megtéríti […]

Kedves Nézőink!

A 2020. március 11-én meghozott kormányrendelet alapján egyetlen előadásunkat sem tartjuk meg ÁPRILIS hónapban sem, a nézők és a fellépő művészek, hallgatóink egészségének védelme érdekében.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel jegypénztárunk is ZÁRVA tart, a jegyek SZEMÉLYES visszaváltása szünetel.

A márciusi és április előadásokra az online megváltott jegyek árát a jegy.hu automatikusan megtéríti a nézőknek, ha csak máshogy nem rendelkeznek. Köszönhetően ugyanis az InterTicket fejlesztésének, napokon belül létrejön egy felület, ahol az online megváltott jegyek ügyében Önökre bízzuk, hogy kívánnak-e élni a #neváltsvisszajegyet mozgalom lehetőségével, ezzel is támogatva minket.

A személyesen vásárolt jegyek visszaváltására vagy azok áráról való lemondásra szintén lehetőség nyílik az online ügyintézésre napokon belül, ennek kapcsán kérjük figyeljék felületeinket a legfrissebb információkért. A jelen helyzetben azonban hosszabb ügyintézési idővel kell számolni minden esetben, ezért kérjük megértésüket és szíves türelmüket.

A további előadások elmaradásáról és a módosult nyitvatartásról a körülmények függvényében adunk folyamatos tájékoztatást, melyről honlapunkon és Facebook-oldalunkon értesülhetnek. Aki pedig személyesen szeretné visszaváltani jegyét, kérjük őrizze azt meg, évad végéig, azaz egészen 2020. júniusáig lehetősége lesz rá.

Ha kérdésük lenne, a szervezes@szfe.hu e-mail címen vagy a 0630/442-8091 telefonszámon elérhetőek munkatársaink.

Vigyázzanak magukra és egymásra!