Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Volt hallgatóink Junior Príma-díjasok

Idén Balázsi Gergő Ármin balettművész, Dér Zsolt színész, Fehér Balázs Benő színész-rendező, Markó-Valentyik Anna bábszínész és Szabó Sebestyén László színész vehette át a díjat. Öten vehették át a Junior Prima Díjat a színház- és filmművészet kategóriában október 2-án, a budapesti Kálmán Imre Teátrumban. Az elismerést és az azzal járó pénzjutalmat Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója […]

Idén Balázsi Gergő Ármin balettművész, Dér Zsolt színész, Fehér Balázs Benő színész-rendező, Markó-Valentyik Anna bábszínész és Szabó Sebestyén László színész vehette át a díjat.

Öten vehették át a Junior Prima Díjat a színház- és filmművészet kategóriában október 2-án, a budapesti Kálmán Imre Teátrumban. Az elismerést és az azzal járó pénzjutalmat Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója nyújtotta át az 54 jelölt közül kiválasztott harminc év alatti művésznek.

Idén tizenkettedik alkalommal adták át a Junior Príma Díjat színház- és filmművészet kategóriában, az idei jutalmazottakkal együtt már összesen 89-en kapták meg az elismerést.

Gratulálunk az SzFE volt hallgatóinak!