Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

VESZPRÉM-BALATON FILMPIKNIK: A MAGYAR FILM ÜNNEPE SZEPTEMBERBEN

A Veszprém-Balaton Filmpiknik Magyarország legújabb filmfesztiválja, az Európa Kulturális Fővárosa 2023 program legelső rendezvénye. Szeptember 3-5. között két városban, öt helyszínen közel negyven magyar filmet vetítenek majd az első Filmpikniken. A rövidfilmes szekcióban látható lesz Csoma Sándor Casting és Dudás Balázs Két csík című filmje is. A nagyjátékfilmek között szerepel a FOMO (rendező: Hartung Attila), […]

A Veszprém-Balaton Filmpiknik Magyarország legújabb filmfesztiválja, az Európa Kulturális Fővárosa 2023 program legelső rendezvénye. Szeptember 3-5. között két városban, öt helyszínen közel negyven magyar filmet vetítenek majd az első Filmpikniken.
A rövidfilmes szekcióban látható lesz Csoma Sándor Casting és Dudás Balázs Két csík című filmje is. A nagyjátékfilmek között szerepel a FOMO (rendező: Hartung Attila), a Drakulics elvtárs (rendező: Bodzsár Márk), a Szép csendben (rendező: Nagy Zoltán) és a Guerilla (rendező: Kárpáti György Mór).
A háromnapos program során Veszprémben és Balatonfüreden az év legjobb magyar filmjeit ingyenesen nézheti meg a közönség. A fesztivál több balatoni kötődésű alkotást és gyermekfilmeket is bemutat a közönségnek, de zenei és gasztroprogramok, valamint szakmai események és közönségtalálkozók is színesítik majd a kínálatot.
https://filmpiknik.hu/
https://www.facebook.com/events/724424101689222/