Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Újra megnyitotta kapuit az Erzsike Espresso

Az Erzsike újranyitása alkalmából visszaemlékező sorozatot készítünk, a videókban Pregitzer Fruzsina és Harsányi Gábor színművészek repítettek vissza minket a főiskolás éveik törzshelyére. Pregitzer Fruzsina Nyíregyházáról jelentkezett be a Kölcsey Tv közreműködésével. A Jászai Mari-díjas, érdemes művész, egykori hallgatónk 1982-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, 33 éve a Móricz Zsigmond Színház tagja. Harsányi Gábor, Kossuth- és kétszeres Jászai […]

Az Erzsike újranyitása alkalmából visszaemlékező sorozatot készítünk, a videókban Pregitzer Fruzsina és Harsányi Gábor színművészek repítettek vissza minket a főiskolás éveik törzshelyére.

Pregitzer Fruzsina Nyíregyházáról jelentkezett be a Kölcsey Tv közreműködésével. A Jászai Mari-díjas, érdemes művész, egykori hallgatónk 1982-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, 33 éve a Móricz Zsigmond Színház tagja.

Harsányi Gábor, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész emlékezik vissza az SZFE-s éveire, szakmai kapcsolataira és sikereire, melyben nagy szerepet töltött be az Erzsike. A színművész 1968-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.


Erzsike Espresso

Látogassatok el Örkény István, Szász Péter, Bitskey Tibor és további legendák alkotóhelyére, az Erzsike Espressoba a Rákóczi út 23-ba!

Kövesd az Erzsike Espressot a közösségi felületeken is!

Facebook

Instagram

Hegedüs Kata