Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Tisztelt Kollégisták!

Az elmúlt napokban több kérelem futott be hozzánk kollégiumi elhelyezési igénnyel összefüggésben. Ezzel kapcsolatban az alábbi általános tájékoztatást adjuk: A ...Az elmúlt napokban több kérelem futott be hozzánk kollégiumi elhelyezési igénnyel összefüggésben. Ezzel kapcsolatban az alábbi általános tájékoztatást adjuk:

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendeletet alapján „A felsőoktatási intézmények kollégiumai bezárnak, ez alól kivételeket a rektor állapíthat meg.”

A hivatkozott kormányrendelet alapján az SZFE-n kiadott „A pandémia időszakában az otthoni munkavégzésről és az egyetemi épületek látogatásának szabályairól szóló 13/2020. (XII. 12.) sz. rektori-kancellári közös utasítás 3. pont első, ponttal jelzett bekezdése alapján „Az Egyetem létesítményeit kizárólag az egyetem munkavállalói, munkavégzés céljából látogathatják.”, míg az ötödik, ponttal jelzett bekezdése szerint „A könyvtár, kottatár és médiatár, valamint a kollégium és az egyetemi büfék zárva tartanak.”
A kollégium nyitásával és a beköltözés rendjével kapcsolatban a járványügyi helyzetre vonatkozó jogszabályi rendelkezések figyelembevételével fogunk időben tájékoztatást adni a kollégiumi elhelyezésre jogosultak részére.

Az Egyetem vezetése