Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

SZÍNMŰVELETEK – NAPKÖZIS TÁBOR A SZÍNHÁZ- ÉS FILMMŰVÉSZETI EGYETEMEN ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK

Az elmúlt évek sikerére való tekintettel a SzínMűVeletek és a Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödik alkalommal hirdeti meg napközis táborát 2020. július 27. és 31. között két csoportban 6-10 és 11-14 éves gyermekek számára. A Teátrália Űrhajó hamarosan megkezdi csillagközi felfedezőútját a színház világegyetemének eddig nem ismert tartományait kutatva. Lelkes asztronauták jelentkezését várja, akik nem […]

Az elmúlt évek sikerére való tekintettel a SzínMűVeletek és a Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödik alkalommal hirdeti meg napközis táborát 2020. július 27. és 31. között két csoportban 6-10 és 11-14 éves gyermekek számára.

A Teátrália Űrhajó hamarosan megkezdi csillagközi felfedezőútját a színház világegyetemének eddig nem ismert tartományait kutatva. Lelkes asztronauták jelentkezését várja, akik nem félnek a kihívásoktól, ég bennük a kalandvágy és a vállalkozó szellem. Ha kíváncsi vagy, érdekel a színház, szeretsz játszani és csapatban alkotni, téged keresünk!

A kiképzés után, ahol megismerjük egymást, és azt, hogy hogyan lehet a súlytalanságban létezni, fénysebességgel a galaxis pereme felé vesszük az irányt. A kisebbek a szembejövő űrlényekkel való kapcsolatfelvétellel fognak foglalkozni, míg a nagyobbak olyan kutatócsapatot alkotnak, akik az új bolygók felfedezéséért felelnek.
Mindeközben a színház mellett a drámajátékok, képzőművészet, báb-és árnyjáték eszközeit használjuk, hogy magunkkal és a körülöttünk lévő világgal ismerkedjünk.

KILÖVÉS – a tábor időpontja: 2020. július 27-31. minden nap 9-17 óráig.
KILÖVŐÁLLOMÁS – a tábor helyszíne: a Színház- és Filmművészeti Egyetem központi épülete, Ódry Színpad – 1088 Budapest, Vas utca 2/c.
KIKÉPZŐK ÉS HAJÓSKAPITÁNYOK – csoportvezetők: Csernai Mihály, Lévai Barbara, Mlynarik Júlia, Nyáry Pál végzett, illetve harmadéves drámainstruktorok.

A tábor költsége 5 napra, mely a napi háromszori étkezést is magában foglalja: 39.750,- Ft (ÁFÁ-val együtt).

Jelentkezési határidő: 2020. július 24.
További információ: felnottkepzes@szfe.hu, Farkas Ildikó, 06-30/7995238
A tábor díját csak a jelentkezés visszaigazolását követően kérjük átutalni.

Jelentkezési lap:
jelentkezesi_lap_Színműveletek_2020 (1)