Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Szakmai elismerés munkatársunknak

Dr. Zsákai Szilvia, egyetemünk Nemzetközi és Pályázati Irodájának vezetője értékes szakmai elismerést kapott az Erasmus+ programban végzett munkájáért.


ZsakaiSzilvia_2647A Tempus Közalapítvány (TKA) 2018. november 14-16. között Debrecenben rendezte meg felsőoktatási intézmények nemzetközi koordinátorainak éves találkozóját.
A konferencián, amelyen szinte minden állami felsőoktatási intézmény képviseltette magát, fontos elismerésben részesült Dr. Zsákai Szilvia irodavezető kollégánk.
A TKA közreműködésével számos egyetemi ösztöndíjprogram valósul meg, amelyek keretében hallgatói, oktatói és személyzeti mobilitásokra kerül sor. Minden intézmény részt vesz a leginkább klasszikusnak mondható ERASMUS+ programban. Ezért  is különös jelentőségű, hogy a TKA elismerését ehhez az ösztöndíjprogramhoz kapcsolódóan vehette át kollégánk. Az indoklásban elhangzott, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem – jóllehet kis méretű és speciális képzési tematikájú intézmény – az elmúlt években megtöbbszörözte a korábban igen szerénynek mondható részvételi arányt, és ebben kiemelkedő szerepe van az Erasmus-kooordinációt ellátó kolléganőnek.
Az elismeréshez gratulálunk és további hasznos munkát kívánunk.
Fotó: Éder Vera
zsakaiszilvia_oklevel_y