Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Somossy Barbara filmjét is levetítik a Bujtor István Fesztiválon

Szeptembertől a Színház- és Filmművészeti Egyetem mesterképzésén, Koltai Lajos osztályában folytatja tanulmányait Somossy Barbara, felvételi filmje pedig bekerült a Bujtor István Filmfesztivál legjobb 35 filmje közé a versenyprogramba. A „Ha van még idő” című filmet augusztus 22-én vetítik le, a fesztivál utolsó napján az eredményhirdetés előtt. A kisfilm témáját Latinovits Zoltán legendás szerelmének, Ruttkai Évának […]

Szeptembertől a Színház- és Filmművészeti Egyetem mesterképzésén, Koltai Lajos osztályában folytatja tanulmányait Somossy Barbara, felvételi filmje pedig bekerült a Bujtor István Filmfesztivál legjobb 35 filmje közé a versenyprogramba.

A „Ha van még idő” című filmet augusztus 22-én vetítik le, a fesztivál utolsó napján az eredményhirdetés előtt. A kisfilm témáját Latinovits Zoltán legendás szerelmének, Ruttkai Évának írt 1975-ös levele szolgáltatta.

– Mindig is nagy rajongója voltam a színészkirálynak, megindító, egyben megrázó a Ruttkai Évával 16 éven át tartó szerelmi története, s ezzel a filmmel kívánok emléket állítani nekik – mesélte a Duna Televízió NYÁR 21 című magazinjának műsorvezetője.

A kisfilm trailere itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=moK_P9nxS7w

Hallgatónknak ezúton is szívből gratulálunk!