Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

SCHNABEL ANNABELLA FILMJE VERSENYBEN A NASHVILLE FÜGGETLEN FILMFESZTIVÁLON

Schnabel Annabella Beutaló nélkül sehova című vizsgafilmje versenybe került az 51. Nashville Film Festival NextGen szekciójának versenyprogramjában. Az Oscar-kvalifikáló listán is szereplő, nagy hagyományú független filmfesztivált október 1 és 7 között rendezik meg, a vírushelyzetre tekintettel, kivételesen az online térben. A vetítések mellett számos virtuális program, konferencia és kerekasztal- beszélgetés is várja az érdeklődőket. A […]

Schnabel Annabella Beutaló nélkül sehova című vizsgafilmje versenybe került az 51. Nashville Film Festival NextGen szekciójának versenyprogramjában.

Az Oscar-kvalifikáló listán is szereplő, nagy hagyományú független filmfesztivált október 1 és 7 között rendezik meg, a vírushelyzetre tekintettel, kivételesen az online térben. A vetítések mellett számos virtuális program, konferencia és kerekasztal- beszélgetés is várja az érdeklődőket.
A Beutaló nélkül sehova (Referral) korábban is sikeresen szerepelt nemzetközi fórumokon és elnyerte a 3. Big Shoulders International Student Film Festival Best Fiction Film és Best of Fest díjait.
A stábban sok SZFE-s hallgató dolgozott együtt, többek között Székely Robert operatőr, Papp Zsuzsanna vágó, Kissik Petra hangmester, valamint a film főszereplői, Erdős Lili és Ertl Zsombor.
Gratulálunk a film sikeréhez!
https://nashvillefilmfestival.org/nashfilm-announces-shorts-programs-episodics-nextgen-and-vr-competition-programs/?fbclid=IwAR2jbPX_-LA3JlrSVcJJ2Jc-vqtA2FdMQeLiyUdcSOASjKHHPh7k3MIrp8I