Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Roma Oktatási Alap Ösztöndíjprogramok

A Roma Oktatási Alap (angol rövidítés szerint: REF) Ösztöndíjprogramok a soron következő, tizenharmadik tanévre is meghirdeti a Roma Memorial - Felsőoktatási Ösztöndíjprogramját (angol rövidítés szerint: RMUSP) roma főskolai/egyetemi hallgatók részére,


akik alap, mester illetve doktori szintű képzésben vesznek részt a 2012-2013-as tanévben. A felhívásra olyan fiatalok is jelentkezhetnek, akik a pályázat benyújtásának idején még nem nyertek felvételt, de a 2012-2013-as tanévben tervezik tanulmányaik megkezdését Magyarország valamelyik államilag akkreditált főiskoláján/egyetemén.

 

A REF Ösztöndíjprogramjai, a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata és az Emlékezés, Felelősség és Jövő Alapítvány támogatásával, 16 kelet-közép- és dél-európai ország roma származású felsőoktatásban tanuló diákjainak nyújtanak ösztöndíj lehetőségeket, melyekről további információ a REF honlapján ’Scholarships’ menüpont alatt található.

Valamennyi REF ösztöndíjprogramra a jelentkezés folyamata elektronikusan történik. Az elektronikus jelentkezési folyamattal kapcsolatos tudnivalók, az online jelentkezési lapok és a program útmutatók, valamint az általános kiválasztási és pályázati kritériumokról szóló útmutató is elérhető a REF honlapján.

Az RMUSP pályázatok elküldésének határideje: 2012. április 30

Az RMUSP programmal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:
Kõszegi Viktória (RMUSP magyarországi koordinátor)
Cím: Budapest 1066, Teréz körút 46. IV.em.
E-mail: vkoszegi@romaeducationfund.org; scholarships@romaeducationfund.org
Tel: 061 327 0613; 061 235 8030