Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

„Ők hisznek bennem, én hiszek bennük” – Koltai Lajos az SZFE-s osztályindításáról

„Az előző osztályommal most vagyunk a diplomaévben, éppen a diplomafilmeken dolgozunk. A többi tanár is mindig hálával és köszönettel jön hozzám, hogy milyen jó osztályt vettem föl. Azt mondják, öröm velük lenni, jó őket tanítani, szeretik azt, amit képviselnek.  – mondta el Koltai Lajos. “A diplomafilm készítése alatt is mindvégig igyekeznek azon az ösvényen maradni, […]

„Az előző osztályommal most vagyunk a diplomaévben, éppen a diplomafilmeken dolgozunk. A többi tanár is mindig hálával és köszönettel jön hozzám, hogy milyen jó osztályt vettem föl. Azt mondják, öröm velük lenni, jó őket tanítani, szeretik azt, amit képviselnek.  – mondta el Koltai Lajos.

“A diplomafilm készítése alatt is mindvégig igyekeznek azon az ösvényen maradni, ami a járható út számukra.” Ahogy az operatőr fogalmaz: az ő feladata terelgetni a diákokat. „Nagyon fontos szó a tanítás mellett, hogy terelni kell őket a jó irányba. Nagyon nagy lehetőség, hogy minden félévben csinálunk filmet, így rengeteg időnk van arra, hogy megismerjük és fejlesszük egymást. Minden film arra van, hogy továbbjussanak és átmenjenek azokon a próbákon, amelyek a pályára lépés előtt szükségesek” – magyarázza Koltai.

A teljes cikk az alábbi linken elérhető:

„Ők hisznek bennem, én hiszek bennük” – Koltai Lajos az SZFE-s osztályindításáról | Mandiner

Koltai Lajos videóinterjú