Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Kedvezményes jegyek a Nemzeti Színházban

A világot megélni és megérteni akaró, sodródását látó, azt se elfogadni, se megváltoztatni nem tudó, érzékenyen gondolkodó, törékeny, önmagát is felemésztő Ember éles, fájdalommal és aggodalommal teli sikolya az Agón. Hihetetlen látványvilággal, meghökkentő, azonban sokatmondó mondatokkal, különleges nézőtér elosztással várja a nagyérdeműt a Nemzeti Színház. Az Agón műfajilag nehezen megfogható. Leginkább operára hasonlít, ahol az […]

A világot megélni és megérteni akaró, sodródását látó, azt se elfogadni, se megváltoztatni nem tudó, érzékenyen gondolkodó, törékeny, önmagát is felemésztő Ember éles, fájdalommal és aggodalommal teli sikolya az Agón.

Hihetetlen látványvilággal, meghökkentő, azonban sokatmondó mondatokkal, különleges nézőtér elosztással várja a nagyérdeműt a Nemzeti Színház. Az Agón műfajilag nehezen megfogható. Leginkább operára hasonlít, ahol az áriákat monológok helyettesítik. Az előadást egy arénaszerű térben, nyolc színművész, négy operaénekes, a Honvéd Férfikar és egy 39 fős zenekar előadásában visszük színre. Az Agón az ókori görög tragédiák, a színház legősibb gyökereihez nyúl vissza.

A Nemzeti Színház a 2022. április 8. péntek és április 9. szombat 19 órai előadásra 500 Ft-os jegyárat biztosít az érdeklődők részére.

Jegyinformáció, jegyigénylés:

Telefon: 06 1 476 6868

E-mail: szervezes@nemzetiszinhaz.hu; jegy@nemzetiszinhaz.hu

Részletes információk az előadásról:

https://nemzetiszinhaz.hu/eloadas/agon