Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Tájékoztató a nyelvvizsga nélkül kiadható oklevelekről

Április 11-én hatályba lépett a Kormány 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelete, a veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről. A rendelet 6. §-a: „Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.” Az a hallgató vagy volt hallgató kaphat oklevelet nyelvvizsga nélkül, aki a megadott határidőig […]

Április 11-én hatályba lépett a Kormány 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelete, a veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről.

A rendelet 6. §-a: „Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.”

Az a hallgató vagy volt hallgató kaphat oklevelet nyelvvizsga nélkül, aki a megadott határidőig záróvizsgát tett, vagy tesz, továbbá az egyetem felé fennálló tartozása nincs

Az Oktatásszervezési Osztály megtette az előkészületeket a záróvizsgát eredményesen letett korábbi hallgatók oklevelének kiadásához. Jelenleg az adatok ellenőrzését végezzük.

Az oklevelek kiállítására akkor kerülhet sor, ha az ahhoz szükséges nyomtatványokat a kizárólagos előállító Pátria Nyomda a rendelkezésünkre bocsátja. Ennek időpontja még nem ismert.

Az ellenőrzés végén a jogosultakat az utoljára bejelentett e-mail címükön értesíteni fogjuk az oklevél átvételének módjáról.

Kérjük, hogy akik 2020. április 24-ig nem kapnak az egyetemtől értesítést, vegyék fel a kapcsolatot Tornyai Anna oktatásszervezési előadóval. E-mail: tornyai.anna@szfe.hu

Türelmüket és együttműködésüket köszönjük.