Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Folytatjuk!

Látványos összefoglalóval köszönt be az SZFE Mozgóképművészeti Intézete. Figyeld, lásd, érezd, halld,  itt vagyunk! – foglalják össze az SZFE hallgatói ...


Látványos összefoglalóval köszönt be az SZFE Mozgóképművészeti Intézete.

Figyeld, lásd, érezd, halld,  itt vagyunk! – foglalják össze az SZFE hallgatói legújabb showreel videojukban első tanévüket.

A szeptemberi kezdésre időzített átfogó trailerben megjelenik az elmúlt egy évben készült több mint ötven vizsgafilmalkotás, amit a  Színház- és Filmművészeti Egyetem Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet  hallgatói készítettek .

Az egyetem vezetése és az Intézet oktatói együttműködve a legfontosabb hazai és nemzetközi filmszakmai szervezetekkel és szakmai partnerekkel erős hátteret, professzionális technikát, és a legmodernebb  eszközöket valamint szoftvereket nyújtják a hallgatók számára, akik ezeken a biztos alapokon művészi szintre emelhetik kreativitásukat. Az SZFE mozgóképművészeti képzéseinek egyértelmű célja, hogy a hallgatók olyan magasfokú tudást kapjanak, amivel a végzést követően  megállják a helyüket a filmiparban.

Az elmúlt tanév  vizsgafilmjeit október 24-én mutatja be az Egyetem az Uránia Nemzeti Filmszínházban.