Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Filmrendező művész MA és Filmoperatőr művész MA képzések indulnak februártól az SZFE-n

Az SZFE keresztféléves filmrendező és operatőr mesterképzést indít Gothár Péter és Vecsernyés János vezetésével. A képzésre diplomával rendelkező, (filmes, fotográfus, animációs, intermédia, médiadizájn) és a kapcsolódó művészeti (színész, színházi dramaturg stb..) előképzettségű jelentkezőket várunk.


Tanárok:

Gothár Péter

Vecsernyés János

Ascher Tamás, Balázs Gábor, B. Marton Frigyes, Földényi F. László, Gelencsér Gábor, Kocsis Gergely, Máté Gábor, Máthé Tibor, Németh Gábor, Novák Eszter, Schwechtje Mihály, Tallér Zsófia, Zilahy Tamás, Zsótér Sándor

 
 

FILMRENDEZŐ MŰVÉSZ MA

Osztályvezető tanár: Gothár Péter

A képzés célja, hogy a hallgatók a képzés során megszerzett elméleti és gyakorlati tudásuk birtokában autonóm alkotókká váljanak, és képesek legyenek magas szakmai színvonalú művészi alkotások megrendezésére.

Felvételi vizsga

A felvételi vizsga célja az általános és filmes műveltség, valamint a rendezői mesterség művészi elsajátításához szükséges legfontosabb képességek felmérése.

  1. november 15-ig a 1088 Budapest, Szentkirályi utca 32/a címre, Frank Zsuzsanna részére el kell juttatni egy szakmai önéletrajzot, valamint egy korábbi, saját készítésű filmet tartalmazó adattárolót.

Az egyetem az egyes fordulók időpontjairól minden jelentkezőt e-mailben értesít.

Jelentkezés: www.felvi.hu

 

FILMOPERATŐR MŰVÉSZ MA

Osztályvezető tanár: Vecsernyés János 

A képzés célja, hogy a hallgatók a képzés során megszerzett elméleti és gyakorlati tudásuk birtokában autonóm alkotókká váljanak, és képesek legyenek magas szakmai színvonalú művészi alkotások operatőri munkájának elvégzésére.

Felvételi vizsga

A felvételi vizsga célja az általános és filmes műveltség, valamint az operatőri mesterség művészi elsajátításához szükséges legfontosabb képességek felmérése.

  1. november 15-ig a 1088 Budapest, Szentkirályi utca 32/a címre, Frank Zsuzsanna részére el kell juttatni egy szakmai önéletrajzot, valamint egy korábbi, saját fényképezésű filmet tartalmazó adattárolót.

A felvételi vizsgák egyes fordulóinak időpontjairól minden jelentkezőt e-mail-ben értesítünk.

Jelentkezés: www.felvi.hu