Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Felhívás a Tudományos Diákkör munkájában való részvételre

Egyetemünk minden osztatlan képzésben tanuló 1., 2., 3. évfolyamos hallgatója, illetve a BA 1. évfolyamos hallgatói jelentkezhetnek 2023. április 14-ig, a mellékletben található Jelentkezési lap kitöltésével. Az önképzőköri munka olyan művészeti és/vagy elméleti projektek fejlesztését fogja össze és támogatja, amelyek „nem tantervi feladat, nem vizsgafeladat” keretei között jönnek létre. Várjuk minden olyan hallgató, intézetekben vagy […]

Egyetemünk minden osztatlan képzésben tanuló 1., 2., 3. évfolyamos hallgatója, illetve a BA 1. évfolyamos hallgatói jelentkezhetnek 2023. április 14-ig, a mellékletben található Jelentkezési lap kitöltésével.

Az önképzőköri munka olyan művészeti és/vagy elméleti projektek fejlesztését fogja össze és támogatja, amelyek „nem tantervi feladat, nem vizsgafeladat” keretei között jönnek létre. Várjuk minden olyan hallgató, intézetekben vagy intézetek között megalakuló hallgatói csoport jelentkezését, akik az elkövetkező két évben bármilyen művészeti és/vagy tudomány munkájukhoz egyetemi, intézeti és témavezetői támogatással a számukra legérdekesebb témával és formában hoznak létre alkotásokat.

A TDK munkája folyamatos, tehát a későbbiekben is be lehet kapcsolódni. A határpontokat a kétévente megrendezett OTDK (Országos Tudományos Diákköri Konferencia) jelenti, ahol egy egyetemi előválogatást követően a pályázók bemutatják az elkészült munkáikat. A következő, 37. OTDK időpontja 2025 tavaszán lesz.

A Tudományos Diákkör munkája az Egyetemünk számára kiemelten fontos stratégia terület, ahol hallgatóink az országos tudományos és művészeti nyilvánosság előtt mutathatják meg szakmai felkészültségüket.

A mellékletben részletesen olvashatnak a TDK-ról és az OTDK-ról, illetve letölthetik a Jelentkezési lapot. Szakmai kérdésekkel forduljanak Dr. Timár András tanár úrhoz, az egyetemi Tudományos Diákkör elnökéhez a timar.andras@szfe.hu mailcímen!

Üdvözlettel:
Dr. Timár András
TDK-elnök

Letölthető dokumentumok:

A 2022 őszi TDK kiírás megtekinthető a linkre kattintva:
https://archiv.szfe.hu/hirek/felhivas-a-2022-es-tudomanyos-diakkori-konferencian-valo-reszvetelre/