Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Fehér Elephánt írása a Sárga vonalról

Nem túl erős Charlotte Roos – Juli Zen darabja, arra azonban jó, hogy megismerkedjünk egy újabb színművészetis osztállyal. Három főszereplője van, az ...


Nem túl erős  Charlotte Roos – Juli Zen  darabja,  arra azonban jó, hogy megismerkedjünk egy újabb színművészetis osztállyal. Három főszereplője van, az örök izgága Paul, Helena, a szerelme és annak Clara barátnője. Az ifjú pár folyvást veszekszik, a lány művészeti aukción performanszként értékesíti magát,  míg végül nyaralni mennek  a Karib-tengerre.  Másrészt arab menekültek kihallgatásán veszünk részt, Messaoudi  Emina tolmácsolja a migráns  Vizi Dávid és Mubarak államfői nevét viselő sorstársa,  Sedró Áron  abszurd vallomását:  tengeri útjuk során egy tehén(!!!) pottyant rájuk az égből. A globalizált üzleti világot  Vilmányi Benett Gábor birkaszakértő nyájmenedzsere és Szántó Gábor  ügyeskedő kerítésépítője képviseli.

Nehezen rázódik össze az anyag, de a színészek nagy odaadással, remekül játszanak. Mészöly Anna  szigorú védőnő,  Kovács Tamás minden ármányra kapható ügyvéd. A konfliktust  Martinkovics Máté  permanens rosszalkodása gerjeszti, szellemesem megoldott a két barátnő wellness-centeri jelenete. László Lili  virgonc ördögfajzat, szinte szétveti a szikrázó energia,  Ballér Bianka Gréta  megfontolt okosságát szuggesztív színpadi jelenlét erősíti. 
Szürke tisztviselő, rezzenéstelen Licitáló, lelkes Aktivista, digiderón mélázó Pilóta: Lestyán Attila  figurája ellenállhatatlanul dominálja az előadást. Szenvtelen arc, groteszk komikum, megkerülhetetlenül extrém egyéniség. Mindezek után felvillanyozva várjuk a további vizsgaelőadásokat!