Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Emelkedj ki a tömegből! – egyetemi startup képzés

A Hungarian Startup University Program, a HSUP nevében üdvözlünk az első online, egyetemi startup képzésen! A HSUP célja a hazai egyetemisták megismertetése az innováció világával, a modern vállalkozói ismeretekkel és különösen a startupok működésével, mindezt egy új, közös oktatási platformon keresztül. A HSUP egy két féléves e-learning tárgy, amelynek első félévében az innovatív gondolkodásmód és […]

A Hungarian Startup University Program, a HSUP nevében üdvözlünk az első online, egyetemi startup képzésen!

A HSUP célja a hazai egyetemisták megismertetése az innováció világával, a modern vállalkozói ismeretekkel és különösen a startupok működésével, mindezt egy új, közös oktatási platformon keresztül.

A HSUP egy két féléves e-learning tárgy, amelynek első félévében az innovatív gondolkodásmód és a startup világ megismerése kerül a fókuszba, míg a második félévben a vállalkozások felépítésével kapcsolatos gyakorlati tudást sajátíthatod el.

Tudjuk, hogy most az egyetem sikeres elvégzése az egyik legfontosabb célod. A HSUP ebben is segíthet, hiszen ez a képzés egyetemi tárgyként indul, azaz az SzFE innovatív szemléletének köszönhetően kreditet kaphatsz a HSUP sikeres elvégzéséért.

Ha sikeresen teljesítetted az első félévet, és a második félévben is folytatod a tárgyat – azaz csapatban dolgozol tovább egy üzleti ötleten – HSUP-ösztöndíjban részesülsz. Havi 150 ezer forint támogatással segítünk abban, hogy ötleteddel felkészülj a valós piaci környezetre, és csak az álmaidra fókuszálhass!

A második félév végén tanulmányaid sikeres lezárásához be kell mutatnod az ötleted első működő verzióját. Ehhez minden támogatást megkapsz – és hogy igazán értékessé és egyedivé tegyük a programot, az egyetem oktatóin kívül a startup világ vállalkozóit is segítségül hívtuk. Ijesztőnek hangzik? Csak semmi pánik! Startupperként van, hogy bejön a számításunk, és van, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk. Szerencsére a HSUP-ban a fejlődés számít!”

 

Mindent tudni szeretnél? Kattints! -> HSUP tájékoztató video: https://www.youtube.com/watch?v=TdslMQ_0hY0

HSUP tájékoztató anyag

 

NEPTUNON elérhető: 2021.09.13.-tól

Tárgy neve: HSUP

HSUP Koordinátor:

Bagány-Dessewffy Anett

email: dessewffy.anett@szfe.hu

telefon: 061 551 5743