Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Elindult az Egyetem új Szenátusa megválasztásának folyamata

Tisztelt Egyetemi Polgárok!  Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy elindult az Egyetem új Szenátusa megválasztásának folyamata. A Szenátus megválasztásának első lépéseként előkészítettük az egyetemi SZMR módosításának tervezetét. Annak ...


Tisztelt Egyetemi Polgárok!  Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy elindult az Egyetem új Szenátusa megválasztásának folyamata. A Szenátus megválasztásának első lépéseként előkészítettük az egyetemi SZMR módosításának tervezetét.

Annak érdekében, hogy a választás előkészítése során a hallgatói közösség véleményalkotása biztosított legyen, a tervezetet ma megküldjük az Egyetem Hallgatói Önkormányzata részére.

Következő lépésként – az EHÖK véleményezését követően – az SZMR módosítással kapcsolatos javaslatot az Egyetem fenntartó alapítványa részére fogjuk előterjeszteni.

A fenntartói döntést követően – az egyetemi szabályzatokkal összhangban – az általános rektorhelyettes intézkedik a választási eljárás megindításáról, a választási bizottság felállításáról, valamint a választás időpontjáról.

Budapest, 2021. április 26.

az Egyetem vezetése