Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Diplomaátadó ünnepség

Nehéz év áll a hallgatók és az oktatók mögött, de sikeresen vették az akadályt és ma munkájuk gyümölcseként átvehetik diplomáikat – mondta Novák Emil, rektori ügyekben eljáró általános rektorhelyettes a Színház- és Filmművészeti Egyetem Diplomaátadó ünnepségén. A Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet, Mészáros utcai épületében rendezett ünnepségen Sára Balázs intézetvezető megköszönte a hallgatóknak a közös éveket […]

Nehéz év áll a hallgatók és az oktatók mögött, de sikeresen vették az akadályt és ma munkájuk gyümölcseként átvehetik diplomáikat – mondta Novák Emil, rektori ügyekben eljáró általános rektorhelyettes a Színház- és Filmművészeti Egyetem Diplomaátadó ünnepségén.

A Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet, Mészáros utcai épületében rendezett ünnepségen Sára Balázs intézetvezető megköszönte a hallgatóknak a közös éveket és munkát. Elmondta, az Alma Mater visszavárja őket és minden segítséget megad nekik a jövőben is. Idén 68 hallgatónk tett sikeres záróvizsgát és veheti át diplomáját.

Végzett hallgatóinknak ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk életükben és munkájukban egyaránt!