Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

BÁRON GYÖRGY ARANYTOLL-DÍJAS

Március 15-e a magyar sajtó napja is – a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) idén is kiosztotta szakmai díjait, köztük a tavalyi év legkiemelkedőbb újságírói teljesítményeit elismerő Magyar Sajtódíjat, illetve az Aranytoll díjakat. Báron György, egyetemünk oktatója Aranytoll díjban részesült. A díjazottat Kelecsényi László a következő írással laudálta: „Gyuri tudását, szakmaszeretetét nem kell ecsetelni. Olvasói, […]

Március 15-e a magyar sajtó napja is – a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) idén is kiosztotta szakmai díjait, köztük a tavalyi év legkiemelkedőbb újságírói teljesítményeit elismerő Magyar Sajtódíjat, illetve az Aranytoll díjakat.

Báron György, egyetemünk oktatója Aranytoll díjban részesült.

A díjazottat Kelecsényi László a következő írással laudálta:

„Gyuri tudását, szakmaszeretetét nem kell ecsetelni. Olvasói, tanítványai, kollégái mind-mind jól ismerik ezt az oldalát. Csak remélem, azt is észrevették, hogy mennyire szereti az életet. Nem habzsolni, csak élvezni. Utazni, új világokat felfedezni, jól érezni magát. Teljes életet élni. Egy remekmű vagy egy csapnivaló filmdolgozat után megenni egy jó ebédet, meginni egy pohár vörösbort, elszívni egy jó szivart.

Higgyék el, mindez átszivárog az írásaiba. Tolsztojt parafrazálok: az életet szeretni, a filmet szeretni. Mert a film – most Truffaut idézem az Amerikai éjszakából – több mint az élet.”

Szeretettel gratulálunk!