Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Az SZFE vezetésének levele az egyetemi polgárokhoz

Tisztelt Egyetemi Polgárok! A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése – tekintettel az elmúlt hónapok eseményeire – új tantervi rendet készített. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára a 2020/2021-es tanév őszi szemeszterében elmaradt tanegységek utólagos teljesítését, valamint a tavaszi szemeszterre tervezett tanegységek akadálytalan felvételét és teljesítését a járványügyi helyzet, az egyetem működését megbénító hallgatói blokád és […]

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése – tekintettel az elmúlt hónapok eseményeire – új tantervi rendet készített.

Ez lehetővé teszi a hallgatók számára a 2020/2021-es tanév őszi szemeszterében elmaradt tanegységek utólagos teljesítését, valamint a tavaszi szemeszterre tervezett tanegységek akadálytalan felvételét és teljesítését a járványügyi helyzet, az egyetem működését megbénító hallgatói blokád és a sztrájk okozta rendkívüli körülmények ellenére is. Tesszük ezt mindenekelőtt hallgatóink és az őket oktató tanárok érdekében.

A tanév új rendjét az elmúlt napokban több osztályvezető oktatóval sikerült az együttműködés reményében megtárgyalni. A vonatkozó rektori utasítás szerint 2021. február 1-től 19-ig pótolható lesz az első félévben felvett órák november 27. és december 12. közé eső része, illetve az elmaradt vizsgák is.

Abban a reményben adjuk ki a tanév rendjének szabályozását, hogy az újjászervezett tavaszi szemeszterben immár nyugodt körülmények között, fokozatosan megújuló környezetben folyhat a tanulás és az oktatás Egyetemünkön.

Az Egyetem vezetése


A tanév új rendje – 2020.12.12.

Otthoni munkavégzés – 2020. 12. 12.