Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Az SZFE Szenátusa támogatta Rátóti Zoltán rektori pályázatát

Hétfőn ülésezett a Színház- és Filmművészeti Egyetem Szenátusa, mely meghallgatta az intézmény rektori pozíciójára kiírt pályázatra jelentkező Rátóti Zoltánt. A pályázó az ülésen bemutatta szakmai programjának legfontosabb elemeit, illetve válaszolt a szenátorok kérdéseire. Ezt követően a Szenátus ­– a pályázati kiírással összhangban – alkalmasnak találta a rektorjelöltet az intézményvezetői pozíció betöltésére. Az Egyetem Szenátusa támogató […]

Hétfőn ülésezett a Színház- és Filmművészeti Egyetem Szenátusa, mely meghallgatta az intézmény rektori pozíciójára kiírt pályázatra jelentkező Rátóti Zoltánt.

A pályázó az ülésen bemutatta szakmai programjának legfontosabb elemeit, illetve válaszolt a szenátorok kérdéseire. Ezt követően a Szenátus ­– a pályázati kiírással összhangban – alkalmasnak találta a rektorjelöltet az intézményvezetői pozíció betöltésére.

Az Egyetem Szenátusa támogató javaslatát felterjeszti a fenntartó Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma részére, mely testület 2022. január 18-ig fogja meghozni döntését.

Az SZFE rektori pályázatára a megadott december 20-i határidőig Rátóti Zoltán egyedüliként adta be pályázatát, amit az Egyetem Szenátusának tagjai a hétfői döntés előtt megismerhettek egyben kialakíthatták szakmai álláspontjukat. A kiírás szerint a nyertes pályázó 5 évig töltheti majd be a rektori pozíciót.