Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Az SZFE hallgatói készítették az OMSZ szilveszteri műsorát

Zilahy Tamás elsőéves filmrendező osztálya közreműködésével készült el az Országos Mentőszolgálat szilveszteri szórakoztató műsora. Különleges kihívásnak kellett megfelelnie hallgatóinknak, hiszen életük első piaci munkájukban kellett helyt állniuk a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet TV stúdiójában. Mesterük rendezésében és felügyeletével kezdhették meg a nem mindennapi munkát. Az Országos Mentőszolgálat az SZFE-t kérte fel, hogy készítse el a […]

Zilahy Tamás elsőéves filmrendező osztálya közreműködésével készült el az Országos Mentőszolgálat szilveszteri szórakoztató műsora.

Különleges kihívásnak kellett megfelelnie hallgatóinknak, hiszen életük első piaci munkájukban kellett helyt állniuk a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet TV stúdiójában. Mesterük rendezésében és felügyeletével kezdhették meg a nem mindennapi munkát. Az Országos Mentőszolgálat az SZFE-t kérte fel, hogy készítse el a szilveszter este adásba került szórakoztató vetélkedőt. A három órás tv-felvételen három hallgató operatőri, egy hallgató stúdióasszisztensi, egy hallgató rendező asszisztensi és két hallgató vágó asszisztensi feladatokat látott el. Zilahy Tamás vezetésével a rögzítéstől egészen a vágási munkálatok végéig minden hallgatónak megvolt a maga feladata. A közel 180 perc rögzített anyagból egy 45 perces műsor készült el.

„Nagyon büszke vagyok a hallgatókra, ugyanis mindenki tökéletesen helyt állt a rá kiosztott feladatkörben. Fegyelmezetten és tehetségesen, egymásra odafigyelve vettek részt az egész napos munkában. Meggyőződésem, hogy az osztály az utómunkában is ugyanilyen megbízható teljesítménnyel vett részt. Nagy öröm volt látni a hallgatókat összehangolva, egy ügyért dolgozni, nagyon szerették a feladatot, de nemcsak ők, én is.” – mondta el kérdésünkre Zilahy Tamás a film- és televíziórendezés osztályvezetője.

B. Török Fruzsina