Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

A SZÍNHÁZ- ÉS FILMMŰVÉSZETI EGYETEM VÁLASZA HALÁSZ JÁNOSNAK, A FIDESZ FRAKCIÓ SZÓVIVŐJÉNEK NOVEMBER 28-I NYILATKOZATÁRA

A SZÍNHÁZ- ÉS FILMMŰVÉSZETI EGYETEM VÁLASZA HALÁSZ JÁNOSNAK, A FIDESZ FRAKCIÓ SZÓVIVŐJÉNEK NOVEMBER 28-I NYILATKOZATÁRA Halász János egy sajtótájékoztatón súlyos vádakkal illette az Egyetemet. Úgy véli, hogy az SZFE Gothár Péter ügyében védeni próbálja az elkövetőt és titkolózik. Azon túl, hogy eljárásunkat minden tekintetben szabályosan folytatjuk le, a szóvivő úr figyelmét minden bizonnyal az is […]

A SZÍNHÁZ- ÉS FILMMŰVÉSZETI EGYETEM VÁLASZA HALÁSZ JÁNOSNAK, A FIDESZ FRAKCIÓ SZÓVIVŐJÉNEK NOVEMBER 28-I NYILATKOZATÁRA

Halász János egy sajtótájékoztatón súlyos vádakkal illette az Egyetemet. Úgy véli, hogy az SZFE Gothár Péter ügyében védeni próbálja az elkövetőt és titkolózik.

Azon túl, hogy eljárásunkat minden tekintetben szabályosan folytatjuk le, a szóvivő úr figyelmét minden bizonnyal az is elkerülte, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem a fenntartó minisztériumtól (ITM) és a Magyar Művészeti Akadémiától is megfigyelőt kért az etikai bizottságba, éppenséggel az átláthatóság biztosítása érdekében, mivel az Egyetemnek sem ezzel az üggyel, sem más ügyekkel kapcsolatban nincs titkolnivalója.

Nagyon helytelen lenne, ha a szóvivő úr feltételezné, hogy akár a fenntartó minisztérium, akár a MMA bármilyen „titkolózás”-nak részese lehet. Ahogyan az is helytelen volna, ha bármilyen felelősség megállapítása előtt – pusztán azért, mert az Egyetem jogszabálykövető módon jár el – szankciókat követelne bárkivel szemben.