Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

A Színház- és Filmművészeti Egyetem is ott lesz a Magyar Mozgókép Fesztivál előzsűrijében

2022. június 9. és 12. között kerül sor a Magyar Mozgókép Fesztiválra a Nemzeti Filmintézet és a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program közös szervezésében. A Fesztivál igazgatója Lukácsy György, a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatója. Az esemény részeként kerül sor a Magyar Mozgókép Díjak átadására is. Azok az alkotások nevezhetőek, melyek 2021. április 22. […]

2022. június 9. és 12. között kerül sor a Magyar Mozgókép Fesztiválra a Nemzeti Filmintézet és a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program közös szervezésében. A Fesztivál igazgatója Lukácsy György, a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatója.

Az esemény részeként kerül sor a Magyar Mozgókép Díjak átadására is. Azok az alkotások nevezhetőek, melyek 2021. április 22. és 2022. február 15. között – a kategória sajátosságainak megfelelően – moziforgalmazásba, televíziós sugárzásba vagy streaming szolgáltató által vetítésre kerültek, vagy nemzetközi filmfesztiválon – versenyben, illetve meghívott alkotásként – szerepeltek. Óriási megtiszteltetés, hogy a Nemzeti Filmintézet, a Magyar Filmakadémia és egyéb mozgóképszakmai szervezetek képviselői mellett, idén a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói is részt vesznek az előzsűrizésben.

Egy alkotó több filmet is nevezhet, hét különböző kategóriában: játékfilm, tévéfilm, egészestés dokumentumfilm, rövid dokumentumfilm, kisjátékfilm, animációs film és tévésorozat.

Nevezési határidő: 2022. február 18. éjfél.

A nevezési lap és további részletek a www.mozgokepfesztival.hu és a www.magyarfilmakademia.hu oldalain érhetők el.