Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Ismét lesz napközis tábor

A tavalyi sikerre való tekintettel a SzínMűVeletek és a Színház- és Filmművészeti Egyetem ismét napközis tábort hirdet 2017. június 26 és 30 között két csoportban 6-8 és 9-12 éves gyermekek számára.


Játékkergetők csoportja (6-8 év)

Theátráliában már a gyerekek körében is be akarják tiltani a szabad játékot. A Birodalmi Művészeti Intézet két dolgozója csapatot toboroz, hogy a játékok visszakaphassák eddigi megbecsült helyüket. Ha elég talpraesett és kreatív vagy, és szeretsz játszani, állj be te is az ellenállók közé!

Csoportvezetők: Fodor Fanni és Török Tímea

Határfeszegetők csoportja (9-12 év)

A Birodalmi Művészeti Intézet tettrekész csapatot toboroz a frissen induló Határkutató Részleg megalapítására. Céljuk, hogy felfedezzék saját kreativitásukat, és megújítsák Theátrália porosodó színházi hagyományait. Jelige: “új formák kellenek”

Csoportvezetők: Szepes Anna és Zewde Eszter

A tábor folyamán a résztvevő gyerekek drámajátékokon keresztül betekintést kapnak a színházi alkotás titkaiba. Csoportos feladatok, közös gondolkodás, színjátékos gyakorlatok, történetalkotás, szerepjáték vár a táborozókra.
A csoportok vezetői a végzős drámainstruktor hallgatók.

A tábor időpontja: 2017. június 26-30. minden nap 9-17 óráig.
Ne hozd a versenyzongorád, a tableted, és az ebéded, viszont hozd a jó kedved, és a kíváncsiságod, mert jobb a Színmű Veletek!

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. június 20. kedd

A SzínműVeletek tábor költsége 5 napra, mely a napi háromszori étkezést  is magába foglalja 39.750,- Ft (ÁFÁ-val  együtt).

Az átutalási megbízásban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és hogy hány éves.

A jelentkezést csak a befizetés igazolásával együtt tudjuk elfogadni.

További információ: felnottkepzes@szfe.hu Megay Nóra, 06-30/8551346, 8 és 17 óra között